Photo by lakpura / CC BY

විවෘත වේලාවන්: සඳුදා – සිකුරාදා (පෙ.ව .8.00 සිට ප.ව.4.00) සහ සෙනසුරාදා (පෙ.ව. 8.00- ප.ව.12.00)

පහසුකම්:
  • මෙම ඒකකයේ පරමාර්ථය වන්නේ රෝගීන්ට ලබා දෙන ආහාරයේ පෝෂණ ගුණය සහ ගුණාත්මකභාවය ඉහළ නැංවීමයි.
  • නේවාසික රෝගීන්ගේ පෝෂණ මට්ටම පරීක්ෂා කර ඒ අනුව එක් එක් රෝගියා සඳහා ඉදිරි පෝෂණ සහ ආහාර සැලසුම් සකස් කිරීම.
  • ආහාර නිරූපණ වැඩසටහන්.
  • ආහාර සැපයුම් ක්‍රියාවලියට සම්බන්ධ ආහාර නිරීක්ෂිකාවන්, වාට්ටු ලිපිකරුවන් සහ රාජ්‍ය කළමනාකරණ සහකාර නිලධාරීන් සඳහා පුහුණු වැඩසටහන්.
  • විද්‍යුත් ශරීර සංයුතිය විශ්ලේෂණය.
  • මුළුතැන්ගෙය: සියලුම නේවාසික රෝගීන් සඳහා සහ සහායක කාර්ය මණ්ඩල සාමාජිකයින් සඳහා විවිධ ආහාර වේල් පිළියෙල කිරීම සඳහා වගකිව යුතුය.

දුරකථන දිගුව: 444

තොරතුරු වල කිසියම් දෝෂයක් තිබේද? කරුණාකර අපට විද්‍යුත් තැපැල් කරන්න